Reuters/EPH
PREVELIKE SU

Sofia Vergara otkrila da razmišlja o smanjenju grudi

Kolumbijska glumica, najpoznatija po ulozi u TV seriji Moderna obitelj, otkrila je da, iako je ponosna na svoje obline, planira smanjiti grudi.

Sofia Vergara (43) otkrila je u intervjuu za The EDIT da upravo zbog velikih grudi uvijek nosi isti model haljine na dodjele nagrada.

– Često govore kako uvijek odjenem isto na crveni tepih, ali moje je tijelo takvo i imam grudi striptizete. Velike su i na sve strane su jer su prirodne pa moje haljine moraju imati strukturu, poput oklopa su – izjavila je slavna glumica i dodala kako smatra da će se kroz deset godina morati podvrgnuti operaciji smanjenja grudi.

Reuters/EPH

FOTO: Reuters/EPH

Kolumbijska glumica priznala je i kako ne voli gledati starije epizode TV serije Moderna obitelj, u kojoj utjelovljuje Gloriju Delgado-Pritchett, jer nakon sedam sezona vidi koliko je ostarila kroz godine.

Sofia trenutno uživa u bračnoj sreći s glumcem Joeom Manganiellom za kojeg se udala u studenome prošle godine, a sada intenzivno razmišljaju o prinovi.

– Voljela bih još jedno dijete. Moj suprug je mlađi od mene i želi djecu pa sada pokušavamo shvatiti kako ćemo. Sumnjam da ću uspjeti prirodno zatrudnjeti – izjavila je Sofia koja ima 23-godišnjeg sina Manola.

Linker
25. travanj 2024 01:55