AFP/Cropix
PODRŽAVA SINA

Tom Hanks progovorio o problematičnom sinu: Svoju djecu volim bezuvjetno

Slavni glumac progovorio je o borbi svojeg sina protiv ovisnosti i njegovoj odlučnosti da je pobijedi.

– Kad postaneš roditelj, svoju djecu voliš bezuvjetno. Podupireš ih cijelo vrijeme – izjavio je Tom Hanks (59) na premijeri filma Most špijuna i naglasio kako je ponosan na svog sina Cheta Hanksa (25) koji je priču o ovisnosti odlučio podijeliti kolekcijom filmova na Instagramu.

Chet je prošle godine na društvenim mrežama otkrio detalje svoje turbulentne prošlosti, i odgovorio na napise o svom nestanku otkrivši da je zapravo bio u rehabilitacijskom centru.

Instagram

FOTO: Instagram

– Ako se ja mogu promijeniti i vi možete. Postoji rješenje – poručio je Chet nakon što je priznao da se drogirao, ali i dilao kokain.

Chet je posljednjih godina punio naslovnice novina zbog razbijanja hotelske sobe, svađe s Howardom Sternom i rasističkih izjava, ali je uspio uvidjeti da mora promijeniti način na koji živi.

Za njegovog oca to je bilo jako teško razdoblje, jer osim njegove rehabilitacije Tom se morao nositi i s teškom bolesti svoje supruge Rite Wilson. Rita je oboljela od raka dojke te je bila podvrgnuta dvostrukoj mastektomiji, a slavni glumac nedavno je objavio kako je njegova supruga ponovno zdrava i da se osjeća odlično.

Linker
19. travanj 2024 11:58