Instagram
SLAVLJE DOBRIH ODLUKA

Brakorazvodne torte: Tko kaže da kraj braka nije razlog za slavlje

Torte su neizostavna slastica na proslavi važnih životnih događaja, ali tek su prije nekoliko godina postale dio razvoda. Iako društvo na kraj braka ne gleda kao na nekakav uspjeh, pojedincima to može biti izbavljenje iz lošeg odnosa - i pravi razlog za proslavu.

Do nedavno je bilo vrlo neuobičajeno u slastičarnici naručiti tortu s porukama koje slave razvod braka, ali slastičarska industrija odlučno je prihvatila trend i odlučila pomoći svima koji žele "nazdraviti" nečim slatkim za konačnu "slobodu".

I do, I Did, I'M DONE! #DivorceCake #ILoveEB

Objavu dijeli EndvilleBakeryAndCatering (@endvillebakeryandcatering)

Slatki zalogaj na čijem vrhu ne stoje sretni mladenci, već samo jedan od njih, dok se onaj drugi, njihov sad već bivši suprug ili supruga, nalazi na dnu torte ili pak košu za smeće samo su jedan od brojnih domišljatih motiva upravo rastavljenih osoba. Za brakorazvodnu tortu odlučila se i reality zvijezda Khloe Kardashian nakon razvoda od Lamara Odoma, koji se stvarno otegnuo pa nije nimalo čudno da je to poželjela proslaviti. Ona je odabrala tortu na kojoj je oslikana njezina nova vozačka dozvola, bez dodatka prezimena koje je bila preuzela od supruga.

Torte za razvod su odličan način da se nešto što društvo smatra negativnim pretvori u slavlje pozitivnih strana te odluke. Svatko tko je ikada bio u lošoj vezi zna koliko je oslobađajuće kada se napokon uspijete izvući iz nje.

Boy bye #divorcecake

Objavu dijeli Anitricia (@lavish_and_lovely)

Linker
17. travanj 2024 06:33