Dolce&Gabbana
DOLCE&GABBANA

Glamurozni makeover kuhinje: Luksuzna linija kućanskih aparata s potpisom talijanskih dizajnera

Talijanska luksuzna kuća Dolce&Gabbana iznenadila je svoje obožavatelje novom suradnjom zahvaljujući kojoj će svaka kuhinja dobiti zasluženi makeover u tren oka.

Modni dvojac ponovno je udružio snage s talijanskih proizvođačem kućanskih aparata Smeg i kreirao kolekciju malih kućanskih pomagala koju su predstavili na Tjednu dizajna u Milanu. Živopisan dizajn osigurao im je popularnost: sokovnici, tosteri i blenderi prekriveni su printom koji uključuje cvijeće, lišće, limun, breskve, trešnje i pravi je omaž dosadašnjem radu dizajnera. Domenico Dolce i Stefano Gabbani inspiraciju su pronašli u otoku Siciliji zbog čega su kolekciju i nazvali "Sicily Is My Love".

Ovo nije prvi put da prepoznatljiv izričaj talijanskog dizajnerskog dua može krasiti najvažniju prostoriju u kući. Prošlog proljeća su, također u suradnji sa Smegom, lansirali 100 ručno obojenih hladnjaka. Za jedan od njih je trebalo izdvojiti 34 tisuće dolara, ali mnogi se nadaju kako će mali kućanski aparati biti mnogo povoljniji. Cijene još nisu poznate, a linija će biti dostupna tek od listopada.

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana

Linker
23. travanj 2024 20:01