Profimedia, Alamy
ZA NJU I NJEGA

Ideje za parove: Pretvorite spavaću sobu u oazu mira i intime

Ako namjeravate preurediti spavaću sobu, ili tek započinjete s uređenjem zajedničke prostorije u stanu, inspirirajte se primjerima koje donosimo. Vaš će ženstveni i profinjen ukus biti u potpunosti zadovoljen, a vjerujemo kako će se svidjeti i vašem muškarcu.

Dizajn interijera koji neprimjetno spaja muževnu i ženstvenu estetiku stvara živahne i sofisticirane prostore u kojima rado borave oba spola. Meke krivulje izvrsno se spajaju s oštrim arhitektonskim linijama, a dodatkom umjetničkih detalja i ukrasnih biljki nastaju divne cjeline. Ove godine u trendu su upravo takve spavaće sobe, one koje djeluju kao da su nastale kao zaključak pomno razrađenog dogovora i kompromisa muškarca i žene, u kojemu nitko nije prevladao.

Odlučite li se za potpunu bjelinu, muževnost prostoru dati će robusniji drveni namještaj u tamnijim nijansama, kao i crno-bijele grafike ili fotografije na zidu. Pomoću kožnih detalja prostor će također poprimiti notu ozbiljnosti, dok će pomno odabrani tepisi razbiti monotoniju i uvesti živost u interijer.

Zelene biljke, prirodni tonovi i materijali, te crni, bijeli i indigo prevladavajući tonovi dobitna su kombinacija za skladan suživot u zajedničkim kvadratima.

Linker
16. travanj 2024 22:17