Profimedia, Mavrixphoto
Ponovno na tržištu nekretnina

Kako danas izgleda legendarni ranč Michaela Jacksona "Neverland"?

Nekoć u vlasništvu slavnog Michaela Jacksona, ranč "Neverland", danas poznat pod imenom "Sycamore Valley Ranch", ponovno je na tržištu. Sadašnja cijena iznosi vrtoglavih 67 milijuna dolara.

"Ovo velebno imanje je spremno za novo poglavlje u životu. Prekrasna panorama i priroda koja okružuje imanje najtraženije su karakteristike prilikom potrage za nekretninama, a ovaj kalifornijski ranč ima i više od toga." poručili su iz tvrtke Coldwell Banker Previews International na čijoj se prodajnoj listi nalazi ranč na kojem je nekoć živio Michael Jackson. Udaljen je 30 minuta vožnje autom od Santa Barbare, a svega nekoliko kilometara od gradića Los Olivos u pitoresknoj dolini Santa Ynez.

Glavna rezidencija izgrađena je u francusko-normandijskom stilu, a dizajnirao ju je nagrađivani arhitekt Robert Altevers 1982. godine. Nalazi se u središtu imanja, a sadrži pet kamina, veliko prizemno krilo s privatnim apartmanom, dvije velike kupaonice, dva velika walk in ormara i privatni vanjski vrt s bazenom. Dodatak su i četiri spavaće sobe, odvojeni apartman iznad garaže i gostinjska kuća s četiri odvojena stana.

Na imanju se nalazi i staja za životinje te posebna kuća koja je zbog specifičnog 'Disneyland' stila gradnje postala i prepoznatljiv simbol ranča te Jacksonovog djetinjastog duha. Tu je i kino dvorana s 50 sjedećih mjesta, teren za tenis, dvorana za ples, kuća za poslugu, a i veliko jezero okruženo šumom i zelenim obroncima. Ukratko Neverland je mjesto iz snova što je očito znao i Michael Jackson.

U kratkom videu pogledajte kako izgleda!

Linker
19. travanj 2024 22:17