Daniel Bakotić
Marinski Heartmades

Kolekcija sanjivog posuđa riječke dizajnerice uljepšat će vam svakodnevicu

Ako su visibabe i jaglaci vjesnici proljeća, nova kolekcija keramičkog posuđa Marine Marinski definitivno je vjesnik ljeta. I to bajkovit vjesnik! Svojom će vas ljupkošću i prozračnošću odmah pomesti s nogu i povesti natrag u vašu najdražu priču iz djetinjstva. 

Već prepoznatljivi likovi svedeni su na lepršavi minimum i zaogrnuli su nježno ruho u bojama probuđene prirode. Hrabra žuta, raskošna tirkizna, tiha roza, neustrašiva plava i plaha siva idealno će se uklopiti u svako dnevno sanjarenje. Likovi su savršeni upravo u svojoj nesavršenosti, baš poput prirode koja je autorici vječna inspiracija i bijeg od urbane svakodnevice. Posuđe je u potpunosti niklo u studiju Marinski u Jurdanima, a ilustracije su nanesene tehnikom sitotiska.

Daniel Bakotić

Tanjuri iz nove kolekcije doslovno su puni karaktera i idealni su za vesela druženja na terasi. Zdjelice nikada ne bi trebale biti zatvarane u ormariće i izvan pogleda, a kao stvorene su za slatke ljetne zalogajčiće. Suprotno njima, šalice su nešto što smijete ljubomorno čuvati za sebe i svoj poseban trenutak u danu, jer svatko zaslužuje imati samo svoju šalicu.

Daniel Bakotić

Daniel Bakotić

Kao što nam tople zrake sunca ujutro izmame osmijeh, tako nam i ovo posuđe već prvom jutarnjom kavom ili omiljenom zobenom kašom učine dan već u startu mrvu ljepšim. A uvijek dobro dođe malo optimizma rano izjutra...

Daniel Bakotić

Unikatno keramičko posuđe bit će dostupno od 01. lipnja 2017. putem službene web stranice branda.

Daniel Bakotić

Daniel Bakotić

Daniel Bakotić

Daniel Bakotić

Linker
10. travanj 2024 11:43