Promo
BOŽIĆNI DAROVI ZA LJUBIMCE

Limitirane kolekcije dva različita hrvatska brenda - za pse sa stilom!

Dva različita Made in Croatia brenda za kućne ljubimce - Qushin i Kabanica upravo su krenuli s limitiranim božićnom kolekcijama.

Dizajnerski brend Kabanica koji je potpuno osvojio srca vlasnika kućnih ljubimaca, ovog prosinca nam je priredio pravu božićnu čaroliju. Božićna kolekcija kaputića u kojoj prevladava crvena boja s kariranim uzorcima, volanima i mašnama savršeni su detalji koji će ovaj Božić učiniti još čarobnijim. Kako je Kabanica brend koji, ne drži samo do trenda, već iznimno poklanja pažnju i funkcionalnosti svojih proizvoda budite sigurni kako će ovo vašem ljubimcu biti najljepši božićni poklon. Svoj božićni odabir potražite na njihovoj internetskoj stranici.

Promo
Kabanica

"Ponukana izjavama svojih prijatelja kako nam uskoro stiže najčarobnije doba u godini te njihovim upitima što svojim najbližima pokloniti ovog Božića, počela sam razmišljati o limitiranoj kolekciji kaputića za pse. Mislim da je Božić lijepa prilika da i svojim čupavcima poklonimo nešto lijepo, a s obzirom da sam i sama vlasnika patuljastog šnaucera, znam koliko vlasnici vole dobiti na poklon i nešto za svog ljubimca. Bez obzira na limitiranost kolekcije, kao i do sada, vodila sam se mišlju kako im kaputići trebaju prije svega biti udobni stoga su izrađeni od iznimno finih i kvalitetnih materijala" – rekla je Barbara Šimunović, dizajnerica Kabanice.

Uz Kabanicu, tu je i Qushin. U sivoj, bijeloj i crvenoj boji, ukrašeni zvjezdicama, pahuljicama i ostalim zimskim motivima, Qushini, prostirke i dekice Superstar i Winter Magic unijet će dašak čarolije u živote vaših čupavaca i u vaš dom. Qushini su dostupni na internetskoj stranici te u zagrebačkom showroomu na Vrbiku 10a. Uz ograničenu božićnu kolekciju jastuk za svog ljubimca možete odabrati i iz najnovije kolekcije proljeće/ljeto 2017.

Promo
Qushin 2Go Superstar

"Kao i prošle godine, odlučila sam stalnu kolekciju nadopuniti posebnom, blagdanskom, kolekcijom Qushina. Naprosto zato što mislim da naši ljubimci, ali i naši domovi to zaslužuju. Pritom, Qushin Superstar je doslovce ‘nosiv’ čitave godine, jer se siva sa srebrnim zvjezdicama uklapa u svaki interijer. Ono što će posebno razveseliti neke vlasnike ljubimaca jest da se jastuci mogu personalizirati imenom ljubimca. Ako imamo traženi dezen na zalihi, bit će nam potreban jedan radni dan da proizvedemo jastuk koji želite" - kaže Iva Goluža, vlasnica brenda.

Promo
Qushin Superstar

Linker
19. travanj 2024 16:14