/ promo
Yacht & Home

Prva kampanja luksuznih jastuka snimljena u Hrvatskoj

Mladi i ambiciozan tim ljudi koji se bavi  kreiranjem i dizajniranjem tekstilnih proizvoda u nautičkoj industriji ovih je dana snimio kampanju za brend luksuznih jastuka Frey Luxury Pillows.

“Konstantno ulažemo u svoje proizvode, kako ih mi nazivamo – “odjeća za brodove” pa je iz istog razloga Frey ove godine prvi u Hrvatskoj snimio kampanje za svoj podbrend Frey Luxury Pillows i to za kolekcije Yacht & Home.” – poručuju nam osnivači ovog hrvatskog brenda.

Inspirirani iskonskim nautičkim načinom života, spojili su duh jedrenja s modernim dizajnom u svojim kolekcijama jastuka, a za potrebe snimanja kampanje Frey Luxury Pillows plemićka obitelj Borelli otvorila je vrata svog poznatog i povijesnog ljetnikovca u Sv. Filipu i Jakovu.

Home kolekcije jastuka prikazane su kroz stari i povijesni ambijent ljetnikovca, a ideja kampanje bila jr prenijeti osjećaj neraskidive ljubavi nautičara i mora u Home i Yacht kolekcijama. Jastuci su vodonepropusni, upečatljivog dizajna i primjenjivi u svakom interijeru i eksterijeru.

Bolji uvid u ovaj brend i proizvode možete dobiti posjetom na link http://www.freyluxurypillows.com/hr/

Linker
24. travanj 2024 20:14