Profimedia, Mavrixphoto
Greetings by Helena Christensen

Supermodel Helena Christensen je iznimno uspješna u novoj karijeri

Kolekcija "Greeetings by Helena Christensen" nova je linija zanimljivih eko čestitki danske kompanije Message Earth nastalih u suradnji s Helenom Christensen, poznatim supermodelom i fotografkinjom.

Nekoć dio zlatne ere uspješnih supermodela iz devedesetih, Dankinja Helena Christensen danas je jednako uspješna u fotografiji kojoj se posvetila nakon završetka modne karijere. Njezina nova fotografska suradnja s kompanijom Message Earth, koja je otkupila njezine radove, temelji se na zelenoj i održivoj filozofiji čime ove čestitke poprimaju sasvim novu dimenziju. Čestitke su napravljene od 100% recikliranog papira, s bojama na bazi bilja i tiskane bez negativnog doprinosa CO2. Prozirni omot u kojem se čestitke nalaze napravljen je od 100% bio razgradive plastike, a Message Earth donira novac za pošumljavanje za svaku dvadesetu prodanu karticu.

Inače, kompanija Message Earth je strastveno posvećena kombiniranju triju elemenata; dizajna, poruke i održivosti, uz pomoć kojih kreiraju jedinstvene eko-proizvode zbog kojih se, kao kupac, osjećate dobro. Idejna osnivačica ove kompanije je dr. sc. Susanne W. Borg čija je ideja vodilja prenijeti poruku svijetu o nekim od gorućih problema održivosti s kojima se danas susrećemo.

Message Earth je u svijetu omiljeni brend svima koji vole dobar dizajn i koji kupnjom ovih proizvoda šalju poruku pažnje planeti Zemlji. Štoviše, čestitke su dostupne i u Hrvatskoj, u zagrebačkoj Planetopiji (Ilica 68).

Linker
20. travanj 2024 14:28