Facebook Tjedan dizajna Zagreb
#tdzg

Uskoro počinje Tjedan dizajna u Zagrebu - na čak pedeset lokacija!

Tjedan dizajna Zagreb (#tdzg) najveće je događanje u Hrvatskoj posvećeno dizajnu i jedini dizajn festival koji aktivira cijeli grad, organizira velike izložbe dizajna, predavanja, panele, radionice, prezentacije, pop-up trgovine, gostovanja nekih od najpoznatijih svjetskih dizajnera i u suradnji s Državom partnerom izložbu dizajna kojom se hrvatskoj publici predstavlja recentna scena Države partnera… 

Tjedan dizajna održava se od 2014. godine s ciljem povezivanja dizajnera i gospodarstvenika (B2B), te popularizacije dizajna u najširoj javnosti (B2C). Prošle je godine Tjedan dizajna posjetilo više od 18.000 posjetitelja. Ove godine, svoje četvrto izdanje doživjet će od 9. do 14. svibnja 2017. na pedesetak lokacija diljem cijelog Zagreba.

Središnje lokacije Tjedna dizajna su Lauba i #tdzg Dizajn Park neposredno kraj Laube. Svaka od lokacija imat će bogat program i bit će označena oznakom i pinom #tdzg Partner lokacija, a sve će pratiti karta dizajnerskih lokacija s programom festivala. Program događanja na glavnim lokacijama i #tdzg Partner lokacija po cijelome gradu ponudit će sadržaj za svakoga, a možete ga pratiti ovdje.

Facebook Tjedan dizajna Zagreb

Linker
16. travanj 2024 16:02