thejills.com
LUKSUZNO ZDANJE

Zavirite u vilu Tommyja Hilfigera za koju traži 28 milijuna dolara

Dom jednog od najpoznatijih američkih dizajnera u najmanju je ruku neobičan, ali ništa manje nismo niti očekivali. Luksuzno zdanje smješteno na privatnoj plaži na Golden Beachu na Floridi sada je na prodaju pa je otkriveno kako izgleda vila u kojoj je Tommy Hilfiger provodio svoje dane.

Za kuću uz ocean koju je kupio prije četiri godine za 17,5 milijuna dolara, Tommy Hilfiger sada traži 27,5 milijuna dolara. I dok izvana izgleda kao i svaka druga kuća na plaži - s velikim bazenom i pogledom na ocean - iznutra je pravo iznenađenje.

thejills.com

thejills.com

Zdanje od sedam spavaćih soba i osam kupaonica uredio je britanski dizajner interijera Martyn Lawrence Bullard poznat po svojem eklektičnom stilu i upečatljivim bojama te uređenju sa smislom za humor. Unutrašnjost vile izgleda kao da su se susreli pop art umjetnici Andy Warhol i Roy Lichtenstein, a suludo različiti stilovi izmjenjuju se iz prostorije u prostoriju. Od sobe s crveno-plavim blokovima po zidovima, preko one sa žutim točkicama na svim površinama te tapetama u kupaonicama s motivima naranča i banana koje, kad ih zagrebete, mirišu. Zavirite u kuću američkog modnog dizajnera!

thejills.com

thejills.com

thejills.com

thejills.com

thejills.com

thejills.com

thejills.com

thejills.com

thejills.com

Linker
18. travanj 2024 18:46