Lampshade Media promo
Emiliana Torrini

Autorica hitova Kylie Minogue ima novi album

Svestranu autoricu i pjevačicu Emilianu Torrini najvjerojatnije poznajete po velikom hitu "Jungle Drum", a ovih je dana javnosti objavila informaciju kako novi album, nastao u suradnji s belgijskim ansamblom The Colorist Orchestra, izlazi 9. prosinca 2016.

Islanđanka Emiliana Torrini poznata je po mnogim i vrlo različitim suradnjama, a njezin glas već 20 godina ispunjava glazbene prostore, a da mnogi toga nisu niti svjesni. Naime, Emiliana je bila članica GusGusa, a pisala je, producirala, izvela i brojne pjesme i hitove za mnoge svjetski poznate izvođače među kojima su Kylie Minogue, Thievery Corporation, Bill Callagan, Van Morrison i mnogi drugi.

S hitom "Jungle Drum" našla se na prvom mjestu svjetskih glazbenih ljestvica. Također, njezina pjesma uvrštena je u film "Lord of the Rings: The Two Towers", a potpisuje i glazbene brojeve za brojne Tv serije. Debitantski solo album objavila je još 1999. godine nakon čega je zaredala još tri albuma. Uskoro izdaje novi i ponovno stilski drugačiji album u suradnji s belgijskim orkestrom The Colorist Orchestra. Album će sadržavati devet pjesama koje je Emiliana već ranije napisala te dvije sasvim nove koje je napisala s u suradnji s osnivačima “The Colorist Orchestra”. Poslušajte kako zvuči "Speed of Dark" koji će se naći na albumu.

Linker
25. travanj 2024 02:56