Profimedia, Abaca
PJESMU BIVŠEG LJUBAVNIKA

Bivša francuska prva dama Carla Bruni Sarkozy obradila hit Rolling Stonesa

Francuska pjevačica i bivša prva dama Carla Bruni Sarkozy nakon četiri godine se vraća s novim albumom, a najavila ga je obradom hita "Miss You" legendarnih Rolling Stonesa.

Album "French Touch" će biti njezin ukupno peti studijski uradak, a njime se želi približiti široj publici zbog čega se posvetila obradama dobro poznatih pjesama kojima je dala "francuski dodir".

Zanimljivo je da se na albumu našao i hit "Miss You" benda Rolling Stones za čiju je obradu snimila i crno-bijeli spot za koji je bio zadužen modni fotograf Jean-Baptiste Mondino. Zvijezda minimalističkog videa je Bruni koja je originalnoj pjesmi dodala toplinu i osjećaj intimnosti. S obzirom na to da je dobro poznato da je bivša prva dama Francuske i supruga Nicolasa Sarkozyja početkom devedesetih započela burnu vezu s Mickom Jaggerom, frontmenom Rolling Stonesa, mnogima je intrigantno što se na albumu našla i pjesma koju je on napisao zajedno s Keithom Richardsom. Za njihovu vezu, iako je tada Jagger bio u braku s Jerry Hall znali su svi, a nakon prekida je bivša manekenka i pjevačica izjavila kako se boji da nikada više neće tako voljeti. Ljubav je pronašla, ali njezin sadašnji suprug, bivši predsjednik Francuske, je još uvijek ljubomoran na njihovu ljubavnu priču te obrada hita "Miss You" sigurno neće pomoći.

Linker
18. travanj 2024 09:21