Profimedia
NOVA PJESMA I ZARUKE

Britanski elektro-pop trio The xx ima velike vijesti

Vrlo se zanimljive stvari događaju kod britanskog trija The xx koji je nedavno započeo svjetsku turneju zagrebačkim koncertom.

Vrlo se zanimljive stvari događaju kod britanskog trija The xx koji je nedavno započeo svjetsku turneju zagrebačkim koncertom.

Prije dva dana su, ekskluzivnom objavom na Twitteru, predstavili novu pjesmu "Say Something Loving" i to na pomalo neuobičajen način. Napisali su kako su prije nekoliko tjedana bili u Tokiju i pjevali karaoke na svoju novu pjesmu, a to su i dokumentirali video-zapisom koji je fanovima ujedno bio prvi uvid u ovaj novi komad njihove glazbe. Kasnije se pojavio i službeni audio zapis.

Pjesma najavljuje njihov treći album "I See You" koji će biti objavljen 13. siječnja. Album je sniman u razdoblju od ožujka 2014. do kolovoza 2016. u New Yorku, Marfi u Texasu, Reykjaviku, Los Angelesu i Londonu. Okarakteriziran je otvorenošću i ekspanzivnim pristupom. Produkciju potpisuju Jamie Smith i Rodaidh McDonald, a “I See You” je do sada najodvažniji album The xx, s najviše jasnoće i ambicioznosti.

Druga velika vijest u bendu je da se pjevačica Romy Madley Croft zaručila za svoju dugogodišnju djevojku Hannah Marshall što je popratila i objavom na Instagramu. Inače, Hannah Marshall je priznata britanska dizajnerica i vizualna umjetnica koja je izradila kostime za bend The xx, ali i surađivala s Florence and the Machine, Janet Jackson, Jessie Ware i drugima.

A photo posted by Romy (@romythexx) on

Linker
26. travanj 2024 07:47