Promo
MISTERIOZAN NESTANAK

Ekskluzivni trailer uzbudljivog trilera 'Absentia': Stana Katić vraća se u ulozi agentice

Ove jeseni stiže uzbudljiv novi triler "Absentia" u kojoj se Stana Katić, zvijezda serijala "Castle" vraća u ulozi agentice: ovog puta glumi Emily Byrne koja radi za FBI i na zadatku nestane na šest godina.

Novi serijal "Absentia" predstavljen je u lipnju na televizijskom festivalu u Monte Carlu, a sada vam donosimo fantastičan najavni spot koji prikazuje mistične scene izgubljenog pamćenja i identiteta koje upućuju na borbu za preživljavanje.

Promo

U centru priče je Emily Byrne (Stana Katić), FBI agentica koja je nestala bez traga dok je tražila serijskog ubojicu te je proglašena mrtvom. Poslije šest godina pronađena je u šumi i zbog djelomične amnezije ne može se sjetiti što joj se dogodilo. Po povratku kući prisiljena je ponovo stvarati odnos sa suprugom, također FBI agentom (glumi ga Patrick Heusinger), i sinom koji je ne prepoznaje. Uskoro biva uvučena u novi slučaj umorstva u kojem ne može vjerovati nikome, čak ni svojim kolegama koji se okreću protiv nje. Regionalna premijera “Absentie” planirana je na jesen ekskluzivno na AXN Adriji.

Linker
23. travanj 2024 05:10