breathe
ŠTO ĆEMO GLEDATI?

Filmski pregled tjedna: Traileri koje ne smijete propustiti

Tjedni pregled trailera koje vrijedi pogledati: što zbog priče, što zbog redatelja ili, pak, glumaca. Ako su vam promaknuli, donosimo vam ih sve na jednom mjestu!

Polaroid

Producenti filmova "The Ring" i "The Grudge" pripremili su novu poslasticu za sve ljubitelje horor filmova: "Polaroid". Priča prati srednjoškolku Bird Fitcher koja niti ne sluti koje su tajne vezane uz njezinu vintage polaroid fotoaparat koji je sslučajno pronačla, ali ne treba dugo da otkrije kako svi oni koje fotografira završe tragično. Film se temelji na nagrađenom kratkom filmu Larsa Klevberga, a kombinira elemente filmova "The Ring" i "Final Destination". Pogledajte trailer!

Breathe

Priča temeljena na istinitoj priči o Robinu Cavendishu koji je ostao paraliziran u dobi od 28 godina i liječnici su mu predviđali još samo tri mjeseca života. Unatoč svim savjetima, njegova supruga Diane ga je iz bolnice dovela kući i inspirirala da živi ispunjen život: preminuo je 1994. godine u dobi od 64. godine. U glavnim ulogama su Andrew Garfield i Claire Foy.

The Last Face

Film "The Last Face" prati ljubavnu priču između doktorice Wren Petersen (Charlize Theron) i doktora Miguela Leona (Javier Bardem) koji pomažu u ratom razorenoj Liberiji. Njih dvoje pokušavaju održati svoju ljubav u nevjerojatno teškoj situaciji i pronaći nekakav kompromis unatoč suprotnim mišljenjima oko toga kako bi trebali riješiti konflikt koji ih okružuje.

Ingrid Goes West

Ingrid Thorburn je opsjednuta društvenim mrežama i često zamijeni "lajkove" za značajne veze. Taylor Sloane je jedna od popularnih djevojaka na Instagramu čiji savršen život postane nova opsesija za Ingrid. U glavnoj ulozi je odlična Aubrey Plaza, jedno od najčešćih lica u današnjim komedijama, a u najnovijem projektu kritizira moderan svijet društvenih mreža.

A Bad Moms Christmas

Vraćaju nam se zločeste mame: tri žene odluče prestati ispunjavati sva očekivanja obitelji i društva vezana uz Božić. A kao da kreiranje idealnog blagdana za vlastitu obitelj nije dovoljno, to moraju odraditi dok su im u gostima njihove majke. U glavnim su ulogama Mila Kunis, Kathryn Hahn i Kristen Bell, a kako će se pobuniti protiv Božića pogledajte u traileru!

The Greatest Showman

Mjuzikl koji slavi početak show businessa i govori priču o vizionaru koji je iz ničega stvorio spektakl koji je postao svjetska senzacija. U glavnim ulogama su Hugh Jackman, Rebecca Ferguson i Zac Efron, a film stiže tek u prosincu.

From the Land of the Moon

Radnja filma smještena je u pedesete godine prošlog stoljeća u Francusku gdje strastvena žena Gabrielle, koju je utjelovila Marion Cotillard, živi u braku s muškarcem kojeg ne voli. Ona se napokon zaljubi kada zbog bubrežnih kamenaca bude poslana na terapiju. Gabrielle sanja o tome da se oslobodi braka bez ljubavi i pobjegne s Andreom. Film stiže u kina tek u listopadu, a do tada pogledajte trailer!

Linker
19. travanj 2024 08:55