frozen.disney.com
NASTAVAK FRANŠIZE

Nove avanture Anne i Else u drugom nastavku 'Snježnog kraljevstva'

Prošle su dvije godine otkako je službeno objavljeno da će crtić 'Snježno kraljevstvo' dobiti nastavak, a sada se zna i kada će nastavak doći u kina.

Datum koji valja upisati u rokovnike je 27. studeni 2019. godine, a ovo su uzbudljive vijesti za mnoge obožavatelje koji su se još 2013. zaljubili u ovu računalno animiranu glazbenu fantastičnu komediju.

Oduševljenje je na društvenim mrežama pokazala i originalna glumačka postava.

Osim datuma objavljivanja ne zna se mnogo o "Snježnom kraljevstvu 2", ali poznato je da će opet glumiti Kristen Bell i Idina Menzel koje su glumile Annu i Elsu u prvom dijelu te da će opet režirati Chris Buck i Jennifer Lee.

Producent filma Peter Del Vecho izjavio je za Entertainment Weekly – "Sad smo već neko vrijeme u produkciji i najuzbudljivija je činjenica da gradimo na temelju prvog filma, kada pogledate nastavak i prvi dio ćete bolje shvatiti."

Fanovi su već počeli raspravljati o mogućim zapletima, od onoga da Elsa umire ili da bi mogla imati djevojku pa do toga da Anna i Kristoff dobiju dijete, ali to su sve špekulacije koje još nemaju nikakvog ozbiljnog utemeljenja.

Linker
14. travanj 2024 21:30