Valentino Dražić Celić
Charlie Design

Otvorena slavljenička izložba u rodnom gradu dizajnerice

Pred mnoštvom okupljenih, u Šibeniku je svečano otvorena izložba povodom 30 godina postojanja brenda Charlie Design - Lori Was Here. Uvodni govor održale su Mare Milin, dugogodišnja suradnica Charlija i nezamjenjiva u nastanku neponovljivih kampanji te Katarina Marić filmska kritičarka, muza i nećakinja Loredane .

30 godina obilježavanja rada kultnog brenda dizajnerice Loredane Bahorić, započelo je svibnju u HDLU u Zagrebu, a u Šibeniku je izložba predstavljena kao svojevrstan performans u najstarijoj sakralnoj građevini - romaničkoj crkvici Sv. Krševana preuređenoj u muzej, koja je fantastična kulisa za Loredaninu avangardnu verziju definicije njenih snova.

Odjevne instalacije, svojevrstan vremeplov kroz najzanimljivije fotografije Charlija iz prijašnjih kolekcija te izložba fotografija velikih formata, jedan su od zanimljivih događanja ovog ljeta na obali te na najbolji način pokazuju duh ovog kultnog brenda. Lori s lakoćom gradi svoje priče i njen rukopis je više nego prepoznatljiv. Njene vizije inspiracija su mnogima.

Izložba traje do 15. kolovoza pa dođite i uživajte u avangardnoj bajci Charlija, koji je nastao baš u Šibeniku.

Linker
19. travanj 2024 22:31