REUTERS
TV SPECIJAL

Princeza Diana: Istina o njezinom životu i smrti

Princeza Diana je stradala u automobilskoj nesreći prije gotovo dvadeset godina, a sada američka televizijska mreža CBS priprema specijalnu emisiju koja će se baviti svim okolnostima tog tragičnog događaja.

Dvosatna emisija koja će se zvati "Princeza Diana: Njezin život – njezina smrt – istina" emitirat će se na CBS-u 22. svibnja u televizijskom prime timeu, u 20h. Emisija će donijeti neke dosad neobjavljene informacije i dat će gledateljima dubinski uvid u njezin život, ali i njezinu smrt koja se zbila 31. kolovoza 1997.

Princess Diana holds her two sons Prince William, 6, and Prince Harry, 3, (front) as they pose during the mornings's picture session on August 9, 1987 in Palma de Mallorca, Spain.  REUTERS/Hugh Peralta - RTR1JWTN
Reuters
Princeza Diana sa sinovima Williamom i Harryjem, 1987.

Nakon tragične pogibije princeze Diane provedene su četiri različite istrage u dvjema državama, a ova emisija će uključiti rezultate svih istraga, ali i donijeti intervjue s ljudima koji su joj bili bliski.

Obožavatelji lika i djela princeze Diane ove će godine imati još prilika doznati novih i nepoznatih detalja budući da i mreža ABC planira četverosatnu mini-seriju koja bi se trebala emitirati u kolovozu.

Linker
11. travanj 2024 12:26