Getty Images
NOSTALGIČNI PODSJETNIK

Priprema li se povratak serijala Will & Grace?

Prošlo je deset godina od finala serijala “Will & Grace“, toplog i duhovitog sitcoma koji je stekao brojne obožavatelje. Često se govorkalo o mogućim novim nastavcima, a sada su fanovi dobili konkretan razlog za radovanje.

Naime, originalna postava je proteklih nekoliko dana obasula Instagram fotografijama s originalnog seta serije, a sve popraćeno porukama tipa “We are back!“ (Vraćamo se!) te potaknula spekulacije o tome što se sprema. Netflixov specijal? Čitava nova sezona?

Čini se da ćemo za takav razvoj događaja ipak morati pričekati jer odgovor je stigao 24 sata nakon što su se pojavile prve fotografije. Will, Grace, Jack i Karen su se okupili i snimili desetominutnu scenu u kojoj se referiraju na predstojeće američke predsjedničke izbore i potiču birače da mudro iskoriste svoj glas.

Ohrabruje spoznaja da su glumci u sjajnoj formi, desetogodišnja stanka na njima uopće nije ostavila traga, a stručnjaci za politički marketing mudro su odabrali baš seriju Will & Grace jer danas nostalgija za devedesetima može prodati gotovo bilo što. Uz to, riječ je o seriji koja je značajno doprinijela afirmaciji ravnopravnosti LGBT osoba u Sjedinjenim Američkim Državama i kao takva je idealna za kampanju kandidatkinje Demokratske stranke.

Bez obzira na to je li ovo tek politički oglas ili najava novih pustolovina vesele njujorške ekipe, video koji su napravili posve je nalik onome po čemu ih pamtimo – duhovit i ležeran sa zrncima nepretencioznih mudrosti.

Linker
24. travanj 2024 04:19