Getty Images
SONG TO SONG

Ryan Gosling i Lykke Li u očaravajućem duetu pjevaju - Boba Marleya

U kina uskoro dolazi novi film Terrencea Malicka "Song to Song", romantična glazbena drama u kojoj, među ostalima, glume Ryan Gosling, Natalie Portman, Michael Fassbender i Rooney Mara. Sada se pojavio isječak iz filma u kojem Ryan Gosling i švedska glazbenica Lykke Li u duetu pjevaju pjesmu Boba Marleya "It Hurts to Be Alone".

Lykke Li je najpoznatija po svojem velikom hitu "I Follow Rivers", a u filmu glumi bivšu djevojku lika kojega glumi Gosling. Scena u kojoj zajedno pjevaju zanimljiva je i nabijena emocijama, a interesantno je da je verziju pjesme koju oni pjevaju producirao poznati producent Nigel Godrich, najpoznatiji po radu s Radioheadom.

Kako će glazba u filmu biti ne samo pokretač radnje, već će i sama imati vrlo važnu ulogu, nije neobično da će se uz zvjezdanu glumačku ekipu u filmu pojavljuju i velike glazbene zvijezde kao što su Patti Smith, Iggy Pop, Arcade Fire, The Black Lips i Red Hot Chili Peppers.

Film u kina dolazi 17. travnja, a premijeru će imati tjedan dana ranije na poznatom glazbenom festivalu South by Southwest.

Linker
18. travanj 2024 22:27