Everett
LJEPOTICA I ZVIJER

Stigao je i posljednji trailer prije premijere romantičnog mjuzikla

Jedan od najiščekivanijih filmova godine, ustvari filmska adaptacija Disneyevog animiranog filma "Ljepotica i zvijer" iz 1991. godine sada je dobio posljednji trailer prije premijere.

Disney stalno podgrijava maštu svih obožavatelja koji film željno iščekuju. Nedavno su objavili svojevrsne "pokretne plakate" za sve najvažnije likove iz filma, a kada je se u studenome pojavio prvi trailer za film, ostvario je rekordan broj pregleda u jednom danu. Dvominutni promotivni video za film je u samo 24 sata pogledan 127,6 milijuna puta na svim digitalnim platformama, a tim je rezultatom nadmašio trailer za "Pedeset nijansi mračniji" koji je u rujnu ove godine pogledan 114 milijuna puta.

U novom traileru se također pojavljuju svi ključni likovi iz filma, tu su i Emma Watson kao ljepotica, Dan Stevens kao zvijer te Ewan McGregor u ulozi francuskog svijećnjaka Lumierea.

Redatelj filma Bill Condon nedavno je otkrio da je McGregor morao iznova snimiti svoje govorene dijelove jer je ono što je originalno zamišljeno kao francuski naglasak u njegovoj izvedbi zvučalo "suviše meksički".

Ovaj romantični mjuzikl u kina dolazi 17. ožujka, a po svemu sudeći bit će riječ o velikom hitu.

Linker
15. travanj 2024 12:18