Sanrio Twitter
NOVI LIK

Stiže starija sestra Hello Kitty - zaposlena, nezadovoljna i bijesna!

Odraslim se ženama teško poistovjetiti sa slatkom macom koja nosi crvenu mašnu i za kojom luduju djeca diljem svijeta, ali upravo je zato japanska tvrtka Sanrio sada predstavila Aggretsuko – crvenu pandu koja negoduje oko gužve u podzemnoj željeznici i ne podnosi šefa na poslu, svojevrsnu stariju sestru megapopularne Hello Kitty.

Hello Kitty je jedan od najuspješnijih svjetskih brendova pa su iz Sanria, logično, odlučili pokušati proširiti ciljanu publiku i obratiti se više ne samo djeci, već i ženama. Agrretsuko ima 25 godina, single je i voli astrologiju, po horoskopu je škorpion.

Dane provodi u uredu, a na kraju radnog dana, taman kada misli poći kući, šef je zatrpa s dodatnim poslom. Kolege joj pod svaku cijenu žele pokazati slike svojih slatkih nećaka. Kako bi se opustila, Aggretsuko navečer popije piće i pretvara se u divlju, heavy metal djevojku koja na karaokama bijesno pjeva stihove kao što su - "Ionako ću dati otkaz, ovo nije moja sudbina!". Zaista, svaka se mlada zaposlena žena može prepoznati barem s dijelom života ovog novog lika nastalog u majstorskoj radionici japanskih kreativaca.

Rečenica koja obilježava trailer jest: "Ovo nije ono što je očekivala u svojim dvadesetima, najboljem razdoblju svoga života", a uskoro se mogu i očekivati prve epizode animiranog serijala u kojem će Aggretsuko imati glavnu ulogu.

Linker
19. travanj 2024 22:25