Screenshot
NOVI FILM

Sve o najsenzualnijoj sceni iz filma 'Pedeset nijansi mračniji'

Ako se može zaključiti prema nizu vrućih trailera, film "Pedeset nijansi mračniji" donijet će još više ljubavne akcije od prethodnika.

Riječ je o jednom od najiščekivanijih filmova godine, a svaki novi trailer koji se pojavi dodatno zagolica maštu fanova. Ova erotska franšiza nastala je prema predlošku bestselera spisateljice E.L. James. U filmu Dakota Johnson i Jamie Dornan ponavljaju svoje uloge Anastasie Steele i Christiana Greya, a tu su i drugi glumci kojih se sjećamo iz prvoga dijela, ali i neki koji se prvi put pojavljuju u franšizi kao što su Kim Basinger, Bella Heathcote i Eric Johnson.

Kao najava filma objavljen je i mračan, destruktivan i zavodljiv spot za pjesmu Taylor Swift i Zayna Malika koja će se naći na soundtracku, a koja atmosferom sjajno dočarava atmosferu filma.

Sada se na stranici Marie Claire pojavio isječak ekskluzivnog intervjua u kojem Dakota Johnson, Jamie Dornar i E.L. James raspravljaju o najsenzualnijoj sceni filma.

Iako je prvotno najavljen za Valentinovo, film u kina ipak stiže ranije – već 9. veljače, a u našem nagradnom natječaju možete osvojiti ulaznice za premijeru!

Linker
24. travanj 2024 09:50