Posveta velikom glazbeniku

U Americi je pokrenuta radio stanica posvećena glazbi Georgea Michaela

LONDON, ENGLAND - AUGUST 12: Singer George Michael performs during the Closing Ceremony on Day 16 of the London 2012 Olympic Games at Olympic Stadium on August 12, 2012 in London, England. (Photo by Hannah Peters/Getty Images)
Getty Images
Prošlo je godina bila iznimno tužna, a vijesti o odlasku nekog od poznatih stizale su jedna drugu. Za sve ljubitelje lika i djela Georgea Michaela stigla je 25. prosinca kada je preminuo legendarni glazbenik u svom engleskom domu u Oxfordshireu.

Odmah nakon smrti broj streamanja njegovih pjesama porastao je za 3158 posto, o čemu smo vam pisali ovdje, a što je dokaz brojnih obožavatelja njegovog glazbenog nasljedstva. Čini se kako ih u Americi ima jako puno jer tamo je 4. siječnja 2017. pokrenuta radio stanica koja emitira glazbu posvećenu Georgeu Michaelu, od njegovih najranijih radova s legendarnom grupom Wham pa sve do uspješnih solo albuma kada je surađivao s velikanima poput Eltona Johna, Arethe Franklin i grupe Queen. Radio stanica se zove "Faith" i emitirat će se do utorka, 10. siječnja putem satelita Sirius XM kojem ovo nije prva suradnja ovakve vrste. Naime, ovaj satelitski radio već je posvetio svoj program preminulim glazbenicima kao što je Prince.