Facebook
AKUSTIČNI KONCERT

Auguste predstavljaju nove pjesme na akustičnom koncertu u Rockmarku!

Prvi utorak u prosincu, u kalendaru programa "Akustika" namijenjen je akusticiranju uz Auguste - skupina će u glazbenoj knjižari Rockmark nastupiti 6. prosinca.

Nakon što su U pol' 9 kod Sabe otvorile novu sezonu Akustike, utorak po utorak nastavlja se dalje s programom akusticiranja. Na malenu pozornicu Rockmarka ponovno se vraćaju Auguste, a ovaj put stižu s potpuno novim materijalom.

U rujnu ove godine predstavile su novi singl "Ruke", kojim su najavile i novo studijsko izdanje. Single je dobio i prateći videospot s redateljskim potpisom Marcelle Zanki. Nedavno su objavile i potpuno novu pjesmu, prigodnog naslova - "Prosinac".

Kreativnu osnovicu skupine čine dvije kantautorice - Gordana Marković i Ivana Lulić, a zajedno djeluju od 2012. godine. U sklopu Akustike nastupile su već nekoliiko puta, a ovom prilikom će u akustičnom izdanju predstaviti dio potpuno novog materijala koji nam stiže sljedeće godine u obliku novog albuma, ali nas i podsjetiti na dobro poznate singlove s prvijenca "Sve što je nekada bilo važno".

Početak akusticiranja uz Auguste je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Linker
24. travanj 2024 11:28