Profimedia, Planet
Što ćemo gledati?

Filmski pregled tjedna: Traileri koje ne smijete propustiti

Tjedni pregled trailera koje vrijedi pogledati: što zbog priče, što zbog redatelja ili, pak, glumaca. Ako su vam promaknuli, donosimo vam ih sve na jednom mjestu!

Black Panther

Na velika platna stiže još jedan Marvelov superheroj. Glumac Chadwick Boseman je reprizirao svoju ulogu T'Challa, novookrunjenog kralja Wakande, a u filmu glume Michael B. Jordan, Danai Gurir, Lupita Nyong'o i Martin Freeman. Film u kina stiže tek iduće godine.

First Kill

U akcijskom trileru "First Kill" glume Bruce Willis i Hayden Christensen koji naposljetku, kao šef policije i otac otetog djeteta udruže snage kako bi pronašli opasnog ubojicu u čijim je rukama završio sin lika kojeg je utjelovio Christensen. Film u kina stiže u srpnju.

Security

U posljednjoj filmskoj ulozi Antonio Banderas igra zaštitara u shopping centru, gdje se odvija radnja. On se nađe u nemilosrdnoj situaciji kada se u shopping centru u kojem on radi noćnu smjenu sakrije djevojčica koju traže plaćeni ubojice. Kao što i slogan kaže: "Bit će to duga noć". Osim njega u filmu glumi i Ben Kingsley, dok je redateljsku palicu preuzeo Alain Desrochers.

The Mist

"Nešto je u magli. I dolazi. Dolazi!" - najava je za misterioznu seriju temeljenu na horor priči Stephena Kinga o malom gradu koji je odjedanput zarobljen u plaštu magle koja skriva opasnost za stanovnike gradića. Radi se o još jednoj ekranizaciji Kingove priče koja je bila i materijal za filmsku adaptaciju iz 2007. godine.

American Made

Osim što glumi u novom nastavku filma "Mumija", Tom Cruise je "uhvatio" i glavnu ulogu u filmu "American Made" u kojem će "ispričati" nevjerojatnu istinitu priču o Barryju Sealu, pilotu iz ranih osamdesetih koji je postao tajni agent CIA-e i operirao u sklopu kartela Pabla Escobara. Film stiže u rujnu.

Blind

Glumica Demi Moore vraća se ulogom u romantičnom trileru "Blind" u kojem glumi uz Aleca Baldwina i Dylana McDermotta. Nakon što je njezin suprug, poduzetnik (McDermott) uhićen zbog korupcije, Suzanne Dutchman (Moore) mora zbog navodnog sudjelovanja u svemu odraditi 100 sati rada za opće dobro. Kako bi ispunila kaznu, počinje volontirati u rehabilitacijskog domu za slijepe osobe, gdje upozna Billa Oaklanda (Baldwin) i ludo se zaljubi. Ipak, priča se iz romantične pretvara u napeti triler nakon što njezin ljubomoran suprug sazna za sve i počne joj zagorčavati život.

Gypsy

Naomi Watts je terapeutkinja s Manhattana koja krši sva pravila odnosa s pacijentima. Novi originalni serijal streaming servisa Netflix režirala je redateljica filma "Pedeset nijansi sive" Sam Taylor-Johnson, a kreirala Lisa Rubin. Radi se o psihološkoj drami od deset epizoda koja prati Jean Halloway, profesionalnu terapeutkinju koja je toliko opsjednuta svojim poslom da se upušta u intimne odnose s ljudima iz privatnog života svojih pacijenata.

Dark Tower

Osim filma "Ono" koji stiže u listopadu ove godine i serijala "Magla", još jedna priča proslavljenog autora Stephena Kinga stiže u kina. Kolovoz je rezerviran za književni serijal "Kula tmine" koji režira Nikolaj Arcel, najpoznatiji po filmu "A Royal Affair", a u glavnim ulogama se pojavljuju Idris Elba te Matthew McConaughey.

Linker
25. travanj 2024 00:18