Facebook Zagrebački piknik
ZAGREBAČKI PIKNIK

Ideja za subotu: Piknik u hladu zelenih krošnji Maksimira

I ovo ljeto Zagreb nudi svojim građanima i turistima potpuno drugačiji projekt koji je prošle godine imao mnogo obožavatelja. Ako svoje slobodno vrijeme želite provesti u ugodnom društvu u hladu najljepše zagrebačke zelene oaze – posjetite Maksimir i uživajte na pikniku.

Svake subote do kraja ljeta će se u Maksimiru, kod Drugog jezera, održavati Zagrebački piknik koji će park pretvoriti u "zelenu špicu". Maksimirski hlad idealna je subotnja ljetna oaza u kojoj možete uživati na dekici – s prijateljima ili obitelji. Dovoljna vam je želja za zabavom i opuštanjem, a sve ostalo što vam treba za piknik vas očekuje tamo: Zagrebačka piknik košara puna hrvatskih proizvoda bit će odličan odabir za ljetni ručak u hladu zelenih krošnji.

Facebook Zagrebački piknik

Zagrebački piknik osmišljen je kao cjelodnevno druženje za sve generacija, a cilj mu je u Maksimir vratiti tradiciju obiteljskih i prijateljskih okupljanja. Prvi ovogodišnji piknik održat će se ove subote 27. svibnja, od 10 do 20 sati. Čekaju vas piknik košare, razne sportske i zabavne aktivnosti, kreativni kutak za najmlađe te DJ koji će se pobrinuti za glazbu.

Linker
18. travanj 2024 04:26