Promo
Najava za Love International

Jedan od najtraženijih producenata današnjice dolazi u The Garden Brewery

Young Marco, jedan od najtraženijih producenata današnjice, dolazi u zagrebačku The Garden Brewery u subotu 25. veljače 2017. Njegov nastup je i promocija Love International Festivala koji se održava u The Garden Resortu u Tisnom. Sjajni selektor iz Amsterdama u Zagrebu će predstaviti set pun iznenađenja, rijetkih traka i nekonvencionalne glazbe.

Postojalo je vrijeme kada je Young Marco bio među najčuvanijim tajnama Amsterdama. Mjesto je to gdje je ovaj DJ i producent stekao svoje vještine i ugled s eklektičnim setovima koji prkose žanrovima sa selekcijom koja je sezala od tropskih ritmova, afro dragulja, diska s Bliskog istoka, pa sve do izgubljenog proto-housea, techna i industriala. Danas je talent ovog Nizozemca prepoznat u cijelom svijetu, a kolekcionar ploča i organizator sjajnih partyja kalendar nastupa popunio je gostovanjima po cijeloj Europi, Sjevernoj Americi i šire.

Prva dva EP-a su udarila temelje njegovom prepozantljivom zvuku te je dobio podršku imena kao što su Dixon i James Murphy, a uslijedili su i zahtjevi za remiksiranje izvođača kao što su Heatsick, Joakim, Francis Bebey i Soft Rocks. Godine 2014. njegov debitantski album "Biology" objavljen je za ESP Institute, a prekrasan i melodičan uradak dobio je hvalospjeve i obilježio ga kao jedinstveni glas elektroničke glazbe. Iste godine objavljen je i “Clouds”, magična suradnja s talijanskim pionirom ambijentalne glazbe Gigi Masinom i britanskim umjetnikom Jonny Nashom, a uradak potpisan kao Gaussian Curve objavljen je za amsterdamsku etiketu Music From Memory.

Young Marco sada je fokusiran na širenje svoje čudne, prekrasne i ekscentrične glazbe diljem svijeta. Svoj jedinstveni talent pokazat će i ovog ljeta na Love International festivalu u Tisnom, a ovo je jedinstvena prilika da zavirite u ljeto uz sjajnu glazbu i Garden craft pivo. Iza pulta će mu se priključiti residenti Nick i Pepi, ujedno i dvojac koji stoji iza radijske emisije i glazbene večeri Adriatic Coasting.

Ulaznice su u pretprodaji 50 kuna, dok će na ulazu cijena biti 70 kuna, a dostupne su ovdje.

Linker
24. travanj 2024 22:53