promo
POZITIVAN KONCERT

Josipa Lisac, Bajaga, Rundek i Luce po prvi put zajedno na koncertu

Dvanaesti Pozitivan koncert po prvi put će u povijesti na istu pozornicu dovesti Josipu Lisac, Bajagu, Rundeka i Luce. Posebno izdanje najvećeg domaćeg dvoranskog koncerta održat će se u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u petak, 2. prosinca.

Kroz dosadašnjih jedanaest izdanja neka od glavnih karakteristika Pozitivnog koncerta su konstantne promjene, razvijanje i spajanje generacija. Od prve svirke 2005. u Tvornici kulture Pozitivac se mjenjao, kako po broju bendova, tako i po mjestu odražavanja i trajanju. Od klupskog koncerta narastao je do dvodnevnog dvoranskog događanja, a u svojoj dvanaestoj godini predstavlja line up koji je pomalo iznenađujuć, ali u svojoj osnovi izuzetno logičan. Iznenađujuća je i činjenica da Josipa Lisac, Bajaga i Instruktori, Rundek sa svojim Cargo Triom i Luce nikad nisu zajedno nastupali na jednom koncertu.

promo

Već inicijalan upit izuzetno dobro je prihvaćen od svih izvođača, a koliko je ideja na mjestu govori i činjenica da su prve reakcije publike mahom bile oduševljavajuće, dok se ulaznice prodaju bolje nego prethodnih godina. Tradicionalno organiziran od HUHIV-a i Los Angeles Agencije uz Svjetski dan AIDSa, sa snažnom edukativnom porukom, Pozitivan koncert i ove će godine uz izrazito povoljne cijene ulaznica isporučiti program u trajanju od gotovo 5 sati.

Cijena ulaznice iznosi 80 kn do 1. prosinca te 90 kn na dan održavanja koncerta, 2. prosinca. Službena prodajna mjesta su Dirty old shop, Tratinska 18; Rockmark, Berislavićeva 13; Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1; Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Linker
19. travanj 2024 21:34