Promo
Preporuke za večeras

Koncertni četvrtak u Zagrebu: Odabrali smo 4 najbolja!

Zagreb se definitivno priprema za proljeće, a brojnim koncertima dokazuje da živi uzbudljivim noćnim životom kao mnoge druge europske metropole. Već večeras možete birati između brojnih koncerata koji se odvijaju diljem grada, a mi smo odabrali 4 najbolja!

Vintage Industrial Bar
Bebe na Vole & The Yellow Buzz

U Savskoj 160 večeras nastupa Adam Semijalac aka Bebe na Vole, jedan od najtalentiranijih glazbenika nezavisne hrvatske scene. Nakon deset godina dosljednosti vlastitom zvuku i diskografske neovisnosti, stat će na scenu Vintage Industrial bara, a kao predgrupa nastupit će zagrebački garage dvojac The Yellow Buzz.

Event na Facebooku

Tvornica kulture
Matt Elliott

Matt Elliott, kantautor iz Bristola, predstavit će svoj dark folk zvuk u Tvornici kulture. Nastavljajući se na sjajni šesti album iz 2013. "Only Myocardial Infarction Can Break Your Heart", Matt u Zagreb dolazi s aktualnim albumom “The Calm Before” koji će kroz svoj bogati dark folk opus pokazati sjajan glazbeni i tekstualni kontekst, folk gitarističke melodije koje su pod utjecajem Mediterana kao i istočne Europe.

Event na Facebooku

Klub Sax
Stray Dogg & J.R. August

Dušan Strajnić, poznatiji kao Stray Dogg ili Dukat Stray, stiže u Zagreb povodom hrvatske mini turneje u solo varijanti. Stage će dijeliti s već dobro poznatim“suborcem“ i prijateljem J.R. Augustom!

Event na Facebooku

Klub Booksa
Škrabica: Eine (Ivan Ščapec)

Mladi glazbenik Ivan Ščapec nedavno je pokrenuo Eine, projekt u kojem je, kao što i ime sugerira, sam s gitarom, a uloga drugih ljudi je isključivo da gledaju i slušaju. Punk, noise-rock, psihodelični pop i još štošta, brojni glazbeni stilovi i njihove krhotine bili su i jesu dijelom Ščapecovog autentičnog glazbenog izraza, a kako to zvuči samo na akustičnoj gitari, bez razglasa i mikrofona, imate jedinstvenu priliku provjeriti na večerašnjem izdanju Škrabice.

Event na Facebooku

Linker
22. travanj 2024 20:10