Promo
Prema istinitim događajima

Nova uzbudljiva serija nastala prema kultnom filmu Guyja Ritchieja 'Zdrpi i zbriši'

Tv kanal AXN Adria predstavlja novu seriju "Zdrpi i briši", inspiriranu istinitom krađom u Londonu kao i popularnim filmom Guya Ritchieja.

Serija "Zdrpi i briši" vrti se oko grupe u dvadesetineštogodišnjaka koji nailaze na kamion pun zlatnih poluga, te su iznenada uvučeni u svijet visoko organiziranog kriminala. Moraju se brzo naučiti snalaziti opasnim podzemljem Londona kao korumpirani policajci, pokvareni borci, međunarodni mafijaši i lokalni zlikovci. Scenarist i redatelj Alex De Rakoff razvio je seriju po uzoru na kultnu kriminalističku komediju "Zdrpi i briši" koju potpisuje Guy Ritchie, a govori o potjeri za dijamantima, gangsterima te ilegalnim boksačkim mečevima.

Phoebe Dynevor, Ed Westwick
Promo

Serija kao podlogu ima istiniti događaj i jednu od najozloglašenijih krađa u modernoj britanskoj povijesti, a zlato nestalo te 1983. većinom do danas nije nađeno. Serija je utjelovila duh filma, ali ispričala potpuno novu priču s novim likovima i smjestila se u današnji London, ujedno portertiravši svijet kriminala, ali i odnose među ljudima.

Luke Pasqualino, Lucien Laviscount
Promo

Sjajna postava mladih glumaca čini okosnicu ove uzbudljive serije. Charliea glumi Rupert Grint, poznat po ulozi Rona Weasleyja u filmovima Harry Potter. Alberta glumi Luke Pasqualino, poznat po nagrađivanoj ulozi D’Artagnana u BBC-evom projektu "The Musketeers", a pozornost je zaokupio ulogom problematičnog tinejdžera u seriji “Skins”. Lucien Laviscount glumi Billy Ayersa, a ovaj novi talent u usponu već je poznat po ulogama u "Scream Queens", "Grange Hill", "Waterloo Road" i "Skins".

Phoebe Dynevor Lotti's car
Promo

Seriju "Zdrpi i briši" i priče o londonskom podzemlju, kriminalu i potjeri za zlatom mogu se pogledati na AXN Adriji od 24. travnja u stalnom tjednom terminu od 21:00. Prva sezona serijala sadrži ukupno 10 epizoda.

Linker
15. travanj 2024 21:51