Vilnius Domantas Kvedaras
Najelegantniji piknik na svijetu!

Objavljen datum tajne večere koja ovog proljeća stiže u Zagreb

Internacionalna gurmanska senzacija Le Dîner en Blanc u Zagreb stiže 20. svibnja 2017. na jednu od kultnih gradskih lokacija. Prijave za nezaboravnu večer već su u tijeku, a samo će odabrani dobiti pozivnicu za tajno druženje na ovom jedinstvenom pikniku u bijelom koji već tri desetljeća očarava cijeli svijet.

Kako bi dobili priliku da sudjeluju na prvoj zagrebačkoj večeri u bijelom, svi zainteresirani se moraju upisati na listu čekanja na službenoj web stranici. Što se tiče pravila, postoji ih nekoliko kojih se treba pridržavati kako bi se zadržala tradicija događanja Le Dîner en Blanc. Iako su originalnost i kreativnost poželjne prilikom odabira modne kombinacije, bitno je držati se najvažnijeg pravila – sve mora biti isključivo bijele boje. Osim stola, dvije bijele stolice te bijelog stolnjaka, gosti moraju uzeti i košaru za piknik s hranom te čašama i bijelim posuđem. Za sve one koji ne žele nositi vlastitu opremu i hranu postoji i opcija predbilježbe putem online rezervacije tijekom inicijalne registracije za pozivnicu koja će se moći preuzeti na samoj lokaciji događanja.

Osnovan 2012. godine sa sjedištem u Montrealu u Kanadi, Diner en Blanc International zaslužan je za pokretanje ovog tajnovitog piknika u preko 70 gradova i 25 država diljem svijeta.

Illume Creative Studio

Od ove se godine, zahvaljujući domaćinima Joeu Bašiću, Tihani Bervicato, Katrini Nikšić te Branimiru Karačiću i Zagreb nalazi na impresivnom popisu gradova u kojima se održava ova jedinstvena večera. "Le Dîner en Blanc ujedinjuje duh prijateljstva, glamur i europsku eleganciju" izjavila je Tihana Bervicato te dodala: "Zaljubili smo se u ovaj koncept i drago nam je da je Zagreb prvi grad u regiji koji će se pridružiti velikoj Le Dîner en Blanc obitelji i omogućiti svim posjetiteljima iskustvo koje će pamtiti cijeli život."

Linker
18. travanj 2024 12:13