woodyallen.com
LJUBAVNA KOMEDIJA

Stiže nam novi film Woodyja Allena 'Cafe Society'!

Samo Woody Allen može spojiti New York i Hollywood, samo on iznimno vjerno može prikazati tridesete godina prošlog stoljeća, briljantnu glazbu i modnu osvještenost, kao što to čini u svom novom filmu "Cafe Society“.

"Cafe Society" se u hrvatskim kinima počinje prikazivati u četvrtak, 27. listopada, a u njemu glume zvijezde kao što su Steve Carell, Jesse Eisenberg, Blake Lively i Kristen Stewart.

wasp2015_day_08-0079.CR2
woodyallen.com

Jesse Eisenberg glumi Bobbya Dorfmana, pomalo naivnog mladića iz Bronxa koji odlučuje napustiti svoje dosadne roditelje i brata kriminalca te odlazi u Los Angeles kako bi uz pomoć svog ujaka Phila (Steve Carell), moćnog glumačkog agenta, pokušao dobiti posao u hoivudskoj filmskoj industriji. Blještavilo Hollywooda opčiniti će Bobbyja, naročito kada upozna Philovu asistenticu Vonnie (Kristen Stewart) u koju se brzo zaljubljuje. Na Bobbyjevu žalost, Vonnie mu priznaje da ima dečka, kao što će mu se i ujak Phil požaliti kako razmišlja o razvodu od svoje supruge jer ima ljubavnicu. Kada Bobby sazna tko je njezin dečko, odnosno tko je djevojka ujaka Phila, bit će potpuno šokiran.

wasp2015_day_06-0214.CR2
woodyallen.com

Svjetsku premijeru film "Cafe Society“ imao je otvorivši ovogodišnji filmski festival u Cannesu, a kritika je već tada rekla kako je ovo za Jessea Eisenberga najbolja uloga u životu, da je kemija između njega i Kristen Stewart sjajno pogođena, te da je art deco izgled tadašnjih vremena zahvaljujući snimatelju Vittoriu Storaru prikazan na savršen način.

Ljubavna komedija „Cafe Society“ pokazat će kako je Woody Allen izuzetan redatelj čak i sada, kada se približava 81. rođendanu.

Linker
15. travanj 2024 07:56