Tako lako

Sigurno i bezbolno do biserno bijelih zubi

U stomatološkoj klinici DENTUM problem bezubosti rješava se metodom All-on-4 koja omogućava ugradnju četiri implantata u čeljust i izradu fiksnog zubnog mosta u roku od 24 sata.

Put do savršenog osmijeha više ne mora biti dugotrajan, bolan i iscrpljujuć. Zahvaljujući novim, revolucionarnim metodama u implantologiji, predivan osmijeh i prirodan izgled zubi moguće je vratiti u samo nekoliko sati. Rješenje postoji čak i u slučaju nedostatka svih zubi, ako su postojeći predviđeni za vađenje, pa i onda ako su vam rekli da nemate dovoljan volumen kosti za implantate. Jedno od najbržih, sigurnih i bezbolnih rješenja u tim je slučajevima metoda nazvana All-on-4, dostupna u privatnoj zagrebačkoj stomatološkoj klinici Dentum, koja od 2012. svojim klijentima pruža kvalitetnu i profesionalnu dentalnu uslugu.


Originalna All-on-4 metoda za osobe s bezubom čeljusti

"Prednost All-on-4 tehnike je to što privremene fiksne zube dobijete u samo jednom danu. Prilikom zahvata ugrađuju se Nobel Biocare implantati, jedan od vodećih implantoloških sustava u svijetu i prvi koji je predstavio All-on-4 metodu. Naše je mišljenje da se ne isplati riskirati s jeftinijim “no-name” implantatima jer razlika u cijeni nije toliko velika, ali velika je sigurnost izabrati dobar i pouzdan implantološki sustav" smatra univ.mag.med.dent Andrej Božić iz klinike Dentum, ujedno i opinion leader Za Nobel Biocare implantate.

image
Ne propustite priliku prijaviti se na besplatan prvi pregled.
PRESS/MARIO POJE

Kao što joj i samo ime govori metoda All-on-4 omogućava fiksni protetski rad na samo četiri implantata što štedi vrijeme, novac te vraća prirodan izgled usne šupljine i funkciju žvakanja.

U ovoj se metodi, dakle, u slučaju bezubosti upotrebljava manji broj implantata (četiri drže cijeli zubni niz), a samim time i manji opseg koštanog tkiva, pa se eliminira dug i bolan period nadogradnje kostiju, često neophodan u implantoprotetici. Uz to, njega ovako postavljenih novih zubi vrlo je jednostavna - peru se i čiste baš kao prirodni.


Besplatan prvi pregled u stomatološkoj klinici Dentum

Prvi pregled u klinici Dentum je besplatan, a stručnjak će vam na konzultacijama napraviti kompletnu procjenu zdravlja usne šupljine. Tijekom pregleda obavit će sve potrebne pretrage kako bi mogli izraditi vaš detaljni plan liječenja i procjenu troška.

image
Sreću zbog novog osmijeha željet ćete podijeliti sa svima, baš kao i dosadašnji pacijenti ove poliklinike.
PRESS/MARIO POJE


Što trebate znati o All-on-4 zahvatu?

Ako se odlučite na metodu All-on-4, važno je znati da se proces odvija u dvije faze. Pacijent već nakon prve dobiva fiksne privremene zube u čeljusti. Sam zahvat radi se pod lokalnom anestezijom i potpuno je bezbolan, a uključuje vađenje preostalih zubi (ako je potrebno) te ugradnju 4 Nobel Biocare implantata na koje pacijent dobiva i doživotnu garanciju.Nakon samog zahvata ugrađuje se privremena proteza koja se fiksira na netom postavljene implantate. Sljedeći dan se radi provjera protetskog rada i kontrola zagriza.

image
I vaša transformacija može izgledati ovako.
PRESS

Od tri do pet mjeseci od prve faze slijedi proces postavljanja trajnog protetskog rada. Najvažniji dio trajnog protetskog rada je konstrukcija koja može biti od printanog metala ili frezane konstrukcije (od titana ili od Bio Hpp-a). Na konstrukciju se postavljaju zubi od slojevitog kompozitnog materijala koji vjerno oponaša strukturu pravog zuba.

Materijal je potpuno biokompatibilan i fiziološki inertan, što znači da ne reagira negativno na druge materijale i nema nuspojava.

"Zahvaljujući ovakvim suvremenim metodama pacijentima u kratkom roku vraćamo osmijeh na lice, ali i samopouzdanje" tvrdi dr. Andrej Božić, napominjući kako je, ukoliko živite izvan Zagreba, u okviru Dentum klinike dostupan i besplatan smještaj što vam omogućava pružanje potrebne njege stručnjaka nakon zahvata uz dodatnu mogućnost besplatnog prijevoza do zračne luke.

image
U okviru Dentum klinike dostupan je i besplatan smještaj što vam omogućava pružanje potrebne njege stručnjaka nakon zahvata uz dodatnu mogućnost besplatnog prijevoza do zračne luke.
PRESS/MARIO POJE

Ako ste se prepoznali kao kandidat za metodu All-on-4, koja se provodi u stomatološkoj klinici Dentum i čvrsti ste u odluci vraćanja zdravog osmijeha i prirodnog izgleda zubi, svoj termin možete rezervirati pozivom na broj telefona 01/5802 333 ili putem obrasca za prijavu na prvi besplatan pregled.

Linker
20. travanj 2024 14:29