ZASLUŽENI ODMOR

2Cellos pune baterije prije nastupa u Areni

2Cellos / Arena / Zagreb 12.06.2012 / foto: Maja Jurovic / Stjepan Hauser i Luka Sulic

Luka Šulić i Stjepan Hauser trenutačno napokon malo odmaraju u društvu obitelji i prijatelja jer pred njima je veliki spektakl kojeg već dugo željno iščekuju: 3. srpnja nastupaju u jednom od najljepših amfiteatara na svijetu, pulskoj Areni. Iza njih je čak milijun prijeđenih kilometara i više od 300 koncerata održanih u 40 zemalja, što samostalnih što u društvu Eltona Johna.

Ovoga su vikenda samostalno nastupili na prepunom Titovom Trgu u Kopru i bacilli u delirij više tisuća obožavatelja! Na kraju su im, osim gromoglasnog pljeska i poziva na bis, iznenađenje pripremili mladi čelisti pa su tako Luka i Stjepan, za promjenu, uživali u ulozi publike.

– Bila je ludnica! Trg je bio krcat, nije više stala ni igla, a publika više nego odlična! Odsvirali smo četiri dodatka, a poslije koncerta smo potpisivali još dva sata! Kad smo se vratili u backstage nakon koncerta tamo nas je dočekalo pravo iznenađenje, grupa od desetak mladih čelista iz škole iz Izole su nam, potpuno neočekivano i nenajavljeno, odsvirali njihove obrade nekih pjesama, i zvučali su moćno i bilo je magično, mi smo sjeli na pod, uživali i slušali! – rekao je Stjepan Hauser koji se odmara s obitelji i prijateljima u Istri.