MODNA IKONA ZNA NAJBOLJE

4 modne lekcije poznate trendseterice Olivije Palermo

INSTAGRAM

Poznata modna ikona i bogata nasljednica Olivia Palermo (29) uzor je brojnim trendsetericama kada je u pitanju dobar stil. Osim što prati najnovije trendove, često započinje i neke svoje, a odlična je u kombiniranju detalja koji od svake kombinacije naprave originalan izgled.

Povodom njenog 29. rođendana donosimo vam četiri lekcije koje možete naučiti od ove poznate trendseterice.

Dan u uredu ne mora nužno biti u dosadnim odjevnim kombinacijama i jednoličnim bojama. Dajte si oduška i kombinirajte uzorke i nijanse boja. Točkice i prugice, tamna i svijetlo-plava boja – bit će pravi stilski pogodak!

Foto: Instagram

Svaka trendseterica u svom bi ormaru trebala imati jedne visoke čizme. Visoke, ali uistinu visoke – odličan komad za večernje izlaske.

Foto: Instagram

Dosadnu i jednoličnu kombinaciju lako je osvježiti i dati joj mladenački štih. Marama u živim bojama zavezana preko ramena biti će odličan odabir za sve klasičarke koje vole dozu originalnosti u svakodnevnim kombinacijama.

Foto: Instagram

Ukoliko si poželite Audrey Hepburn crnu kombinaciju, svakako ju pokušajte “razbiti” torbom u neobičnoj boji. Electric plava, uz to još i s resama – biti će jasan pokazatelj poznavanja modnih trendova.

Foto: Instagram