AFP/Cropix
BLIŽE SE SVADBENA ZVONA

5 stvari koje biste željeli znati o skorom vjenčanju Georgea Clooneyja

George Clooney (53) i njegova odabranica Amal Alamuddin (36) vjenčati će se u Veneciji i to za nekoliko tjedana. Par se zaručio krajem travnja, nakon samo sedam mjeseci veze i od tada traju brojna nagađanja o ceremoniji i detaljima vezanima za slavlje i uzvanike.

Pripremili smo 5 stvari koje kao obožavatelji budućeg bračnog para zasigurno želite znati:

1. Slavni glumac svoju buduću suprugu zaprosio je u travnju ove godine i na prst joj stavio poveći zaručnički prsten s dijamantom za koji se procjenjuje da ima oko sedam karata te čija je vrijednost oko četiri miljuna kuna.

2. Iako se nagađalo da će najpoznatiji neženja u bračnu luku uploviti na jezeru Como koje obožava i gdje ima kuću, par će ipak svoje sudbonosno “da” izreći u Veneciji, što je, prema mnogima, još romantičnije.

3. Amal je velika obožavateljica Lane Del Rey pa mnogi predviđaju kako bi upravo slavna pjevačica mogla biti poseban gost iznenađenja uz koju će slavni par otplesati prvi ples.

4. George se nedavno našao s velikim timom ljudi iz Armani modne kuće koja će se pobrinuti za odjela mladoženje i njegovog kuma, dok je Amal viđena kako s majkom obilazi urede modne kuće Alexander McQueen, čiju je vjenčanicu nosila i princeza Kate Middleton.

5. Rođakinja slavnog glumca izjavila je kako će George za vjenčanog kuma odabrati Brada Pitta jer su dugogodišnji prijatelji, a poznati su i po čestoj zajedničkoj suradnji na različitim projektima.

Linker
19. travanj 2024 16:09