PREDSTAVLJANJE KNJIGE

Aleksandar Stanković napokon glavna zvijezda

Na predstavljenju knjige Aleksandra Stankovića Sto faca i Aca pojavio se veliki broj tih faca među kojima i Emir Hadžihafizbegović, Ćiro Blažević, Severina, Mirela Holy, Igor Mandić, Predrag Matvejević, Mani Gotovac, gradonačelnik Milan Bandić, Stankovićevi kolege i kolegice s HRT-a Zoran Šprajc, Nevena Rendeli, Đurica Drobac…

U novinarskom domu u Zagrebu novinar i voditelj predstavio je publicističko-memoarsku knjigu koju je objavio nakon tri zbirke poezije, a u njoj otkriva što se događalo iza kamera snimanja popularnog televizijskog showa. Tokom 13 godina, koliko vodi emisiju, voditelj je imao priliku intervjuirati petstotinjak gostiju.

Promocija je bila osmišljena na način da je popularni Aco bio gost kojemu su pitanja postavljala tri “voditelja”: nogometni trener Ćiro Blažević, teatrologinja Mani Gotovac i glumac Emir Hadžihafizbegović. Bilo je toliko veselo da je zvijezda večeri u jednom trenutku stavio periku na glavu, a otpjevao je i kratki dio iz Beethovenova opusa na njemačkom.

Naravno, podršku mi je iz prvih redova pružala i njegova supruga Željka s kojom ima troipolgodišnju kćerkicu Unu.

Linker
20. travanj 2024 16:10