UVIJEK AKTUALNO PITANJE

Alka Vuica: Čim me pitaju za udaju, ja ustajem i bježim

Alka Vuica svoju novu pjesmu Ženska posada, s kojom će se ove godine predstaviti na CMC festivalu, premijerno je predstavila na Narodnom radiju, gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka.

– Rekao mi je pokojni Dino: “Drži se ti mladih jer oni ti kuže glazbu” – rekla je kantautorica na predstavljanj nove pjesme kazavši da je po prvi puta u životu radila glazbu na beatove, a onda tek napisala tekst.

Osim na CMC, Alka se sprema i na Splitski festival, a sprema i navijačku pjesmu:

Vidjela sam da svi rade navijačke pjesme i tako su me naljutili jer niti jedna od tih pjesama nije prava navijačka. Zato sam ja napravila stvar. Vatreni momci i vatrene cure i nek se Brazil preda rekla je Alka koja je zatim od voditelja dobila zadatak složiti svoju žensku posadu.

Na mom brodu Mia Begović bi bila admiralica, a Tina Katanić šefica protokola počela je Alka sastavljati svoju žensku ekipu.

Matija Vuica bi uredila posadu i osmislila kostime, Mila Elegović bi nam pjevala jazz, a Nives Celzijus bih postavila za šeficu kuhinje. Tajči bi bila šefica svim mornarima, jer je ona vrlo stroga, Marinu Perazić bih postavila za voditeljicu facebooka, jer je stalno na fejsu, a Tereza Kesovija bi bila počasna generalica broda u mirovini sastavila je Alka svoj tim, jedino za Severinu nije bila sigurna.

– Severinu bih postavila za kapetanicu. A možda bih i sebe pa da se potučemo. Ne, mislim da bih ipak ja bila kapetanica. Iako bi bilo zanimljivo vidjeti kud bi otplovio taj brod da nas Seve vodi – rekla je dobro raspložena Alka.

Na pitanje što ju sad najviše ispituju, kao prije par mjeseci kad je sve zanimalo kad će se udati:

– I dalje to pokušavaju, ali ja odmah čim čujem za to ustajem i bježim – rekla je Alka.

Linker
17. travanj 2024 21:59