VOLE SE KAO PRVOG DANA

Angelina Jolie: Brad i ja međusobno se izluđujemo!

Po mnogima najljepša žena na svijetu, glumica i redateljica Angelina Jolie (38), iako sada glumi u Disneyevoj bajci Gospodarica zla , kaže kako nikada nije mogla sanjati da će njen život biti upravo takav – kao u bajci.

– Nikada nisam mislila da ću imati djecu i da ću biti tako zaljubljena. Nisam mislila da ću upoznati pravu osobu za ljubav – izjavila je Angelina za lipanjsko izdanje Elle magazina o svom zaručniku Brad Pittu (50).

– Odrasla sam u razorenoj obitelji i jednostavno sam prihvatila da će za mene neke stvari biti samo nedosanjana bajka – izjavila je lijepa glumice te dodala kako se ona i Brad međusobno izluđuju na najbolji mogući način.

– Zajedno smo, ali smo dvije odvojene individue i inspiriramo se međusobno, izazivamo i nadopunjavamo. Jednostavno se izluđujemo na jedan prekrasan način – kaže Angelina te dodaje kako nakon toliko godina imaju zajedničku povijest:

– Kada dijelite povijest s nekim, onda ste i prijatelji, međusobno ste duboko povezani i osjećate nevjerojatnu ugodu i duboku ljubav koja proizlazi iz svih tih zajedničkih godina – pojasnila je lijepa humanitarka koja je nedavno odgovorila i na pitanje o vjenčanju sa Bradom:

– Još smo zaručeni i još uvijek razmišljamo o tome. Planiramo se vjenčati – izjavila je Angelina te ostavila odgovor i dalje zagonetnim.

Linker
20. travanj 2024 04:57