Splash
UZ MORE

Angelina Jolie i Brad Pitt - bračni život potpuno drugačiji od onog u filmu

Slavni glumački par stigao je na prikazivanje filma Uz more, prvog zajedničkog poslovnog pothvata nakon suradnje na filmu Gospodin i gospođa Smith 2005. godine.

Angelina Jolie (40) i Brad Pitt (51) u filmu glume bračni par Rolanda i Vanessu čiji je brak pred raspadom, a snimanje filma bio je veliki izazov za oboje, osobito jer su sa snimanjem krenuli odmah nakon tajnog vjenčanja prošle godine te medeni mjesec proveli radno i ne baš romantično na Malti.

Ipak, slavni par je na prikazivanju filma izgledao sretno i zaljubljeno, potpuno drugačije od bračnog para koji su utjelovili, a čiji je život ispunjen suzama, svađama i udarcima.

–>Brad Pitt: Snimanje filma na medenom mjesecu nije bila dobra ideja

FOTO: Splash

Da su sretni u braku pokazali su i u nedavnom zajedničkom intervjuu za Today Show u kojem su progovorili o tome kako im je bilo ponovno raditi zajedno na projektu nakon deset godina, ali i pokazali da se u svakoj životnoj situaciji podržavaju.

Par je otvoreno govorio o Angelininoj dvostrukoj mastektomiji, na koju se odlučila kako bi smanjila rizik raka dojke.

– Znala sam da me on podržava i da to nije nešto zbog čega ću se osjećati manje ženom, jer moj suprug to neće dopustiti – izjavila je Angelina, a Brad je otkrio kako nikada nije preispitivao njene odluke.

– Učinit ćemo sve što je potrebno kako bi obitelj ostala na okupu čim duže. To je bila njena odluka. Strašna odluka, jer mnogo toga može krenuti krivo, ali moja podrška nikada nije bila upitna – izjavio je Brad, koji je s Angelinom nedavno proslavio prvu godišnjicu braka.

Linker
25. travanj 2024 16:07