AFP/Cropix
NAJBOLJA IZDANJA

ANKETA Tjedna top lista najbolje odjevenih zvijezda

Prošlotjedni crveni tepih obilovao je modnim izdanjima zvijezda koja su nam zapela za oko – od lijepe trudnice Blake Lively u Gucci haljini dubokog dekoltea pa sve do povratničkog izdanja trudne vojvotkinje Catherine u haljini dizajnerice Jenny Packham.

Donosimo vam neka od izdanja o kojima se najviše pisalo, a na kraju članka u anketi odaberite haljinu koja je vas osvojila na prvi pogled.

1. Blake Lively je za prvo pojavljivanje sa suprugom na crvenom tepihu nakon objave trudnoće odjenula haljinu modne kuće Gucci i definitivno se svojim odabirom našla u centru pozornosti.

Splash

FOTO: Splash

2. Kate Hudson podržala je svog prijatelja Matthewa McConaugheyja na dodjeli Cinematheque Award na Beverly Hillsu, a na crvenom tepihu privlačila je pozornost u šljokičastoj haljini birtanske dizajnerice Jenny Packham.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

3. Vojvotkinja Catherine prisustvovala je dodjeli nagrada Wildlife Photographer of The Year 2014., a nosila je haljinu nježno plave boje Jenny Packham, koja je jedna od njenih najdražih dizajnerica.

FOTO: AFP/Cropix

4. Lily Collins zablistala je u haljini modne kuće Elie Saab na crvenom tepihu Filmskog festivala u Rimu na prikazivanju filma Love, Rosie.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

5. Reese Witherspoon prisustvovala je dodjeli Cinematheque Award na Beverly Hillsu, a tom prilikom odabrala je haljinu Oscara de la Rente.

FOTO: AFP/Cropix

Glasujte za najljepše prošlotjedno modno izdanje!

Linker
18. travanj 2024 17:23