Splash
U NOVOM BROJU GLORIJE

Anthony Bourdain: Životna priča kulinarske zvijezde

Američki kuhar i kulinarski pustolov bez dlake na jeziku, Anthony Bourdain je prošli mjesec proslavio 60. rođendan, a ovih se dana, nakon punih 10 godina, vratio pisanju kuharica pa mu ove jeseni izlazi nova zbirka recepata pod naslovom “Appetites”.

Bourdain je čovjek brojnih apetita, kako kažu njegovi izdavači, i godinama se bavio apetitima drugih, prvo kao cijenjeni chef u restoranu Brasserie Les Halles, zatim kao autor autobiografskog bestselera “Povjerljivo iz kuhinje”, u kojem je spektakularno razotkrio ne baš ukusno naličje restoranskog života, zatim kao smjeli televizijski istraživač različitih svjetskih kuhinja i njihovih katkad bizarnih specijaliteta koje komentira duhovito, uz toliko razuzdanog prostačenja i neskrivenih seksualnih referenci da njegove emisije moraju dobiti oznaku da se ne preporučuju djeci.

Cijelu priču o američkoj TV zvijezdi i publicistu pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 28. srpnja. Uz novi broj omiljenog časopisa ne propustite najpopularniji model naočala, koji možete kupiti u paketu za samo 29,90 kuna. Naočale dolaze u dvije boje – crnoj i bijeloj, koje je lako kombinirati sa svakim stylingom, stoga će vam Glorijine načale postati neizostavni detalj u ovim vrućim danima. Paket je moguće pronaći na svim većim prodajnim mjestima.

Uživajte u ljetu uz Gloriju!

Napisala Marta Štoos

Linker
19. travanj 2024 04:21