OBITELJSKI FILM

Arsen Anton Ostojić: Sin Viktor je moja najbolja produkcija

Splićaninu Arsenu Antonu Ostojiću (47) “Halimin put”, dirljiva priča o dvije žene koje povezuje jedno majčinstvo, treći je igrani film u osam godina. Kad je 2004. debitirao s “Tom divnom splitskom noći”, oženio se zagrebačkom pravnicom Natašom Badovinac, a točno između “Ničijeg sina” i “Halimina puta”, u ljeto 2010. rodio mu se sin Viktor.

– To je moja, uvijek kažem, najbolja produkcija! – veli u šali Arsen Ostojić za svog znatiželjnog, druželjubivog i razigranog sina koji sam sebe zove Beba. Viktor se voli ušuljati u atelijer-studio u potkrovlju kako bi se gledao na snimkama zabilježenim videokamerom, pritom “ozbiljno” govoreći da – “Beba gleda Bebu”. Obožava muziku te pohađa glazbenu radionicu na kojoj se pjeva, pleše i pomalo svira, a nedavno je krenuo i na plivanje.

Kako je postalo popularno da redatelji dodjeljuju uloge vlastitoj djeci, možda i Viktor jednog dana zaigra u tatinom filmu.

– Iskreno, da sam redatelj i radim glumačku podjelu za film, a Viktor mi dođe na audiciju, bio bih njime – očaran. Ne jednom se desilo da nas ljudi zaustavljaju na ulici, ne samo u Zagrebu, i žele se fotografirati s našim sinom. On je već kao neka mala zvijezda – našalio se redatelj Arsen Anton Ostojić, koji priznaje da supruga i on svog sina puno maze, ali ga nisu i razmazili.

Jagoda Zamoda

Pročitali ste skraćeni tekst o obitelji Arsena Antona Ostojića. Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 929) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
16. travanj 2024 13:35