jlp
NERAZDVOJNI

Beyonce - najmoćnija žena showbizza uvijek pod budnim okom supruga

Najmoćnija žena u svijetu zabave prema časopisu Forbes i moderna feministica, kako sebe voli nazivati, gotovo nikada ne izlazi bez pratnje svog supruga, najmoćnijeg američkog repera i glazbenog producenta.

Beyonce (33) i Jay Z (44) uvijek su viđeni zajedno, bilo da se radi o nekom događaju na crvenom tepihu, običnom izlasku u grad ili na večeru, ili pak na pozornici, što su bio slučaj s njihovom zajedničkom ljetnom turnejom.

Njihov posljednji zajednički izlazak na večeru bio je povod američkim medijima da još jednom stave pod povećalo najmoćnije par showbizza i činjenicu da se Beyonce u javnosti nikad ne pojavljuje sama, već isključivo u pratnji Jay Z-a.

Foto: JLP

Tijekom njihove zajedničke turneje proteklog ljeta kolale su glasine o raspadu njihova braka, a oni ih nisu demntirali nego štoviše čak i podstirali – što se na kraju pokazao kao odličan marketinški trik koji im je povećao prodaju ulaznica, što je otvoreno izrekao i Matthew Knowles, Beyoncein otac i bivši menadžer.

Nakon uspješno odrađene turneje par je doslovno postao nerazdvojan, a zli jezici komentiraju kako Beyonce slijepo sluša svoga supruga, i privatno i poslovno, a da su njene fenimističke parole samo dio njene promidžbe, za što ju je i javno prozvala Annie Lennox .

Linker
19. travanj 2024 23:25