NAJTUŽNIJI DOGAĐAJ

Beyonce pred kamerama govori o pobačaju

Beyonce je u dokumentarcu koji snima za televizijsku kuću HBO otvoreno progovorila o najtužnijem događaju u svom životu. Pjevačica je naime, prije rođenja kćerkice Blue Ivy već jednom bila trudna, ali je imala spontani pobačaj.

– Već sam čula bebine otkucaje srca. Bila je to najljepša muzika koju su moje uši ikada čule’, ispričala je te je dodala kako su ona i njen suprug Jay-Z već počeli birati imena te kako je zamišljala kako će izgledati njeno dijete.

– Hormoni su mi divljali i osjećala sam se izrazito majčinski. Onda sam u New Yorku otišla ne pregled i doznala da je bebino srce jednostavno prestalo kucati. Tjedan dana ranije sve je bilo u redu – ispričala je sa suzama u očima. Pjevačica je dodala kako joj je da prebrodi ovo traumatično iskustvo najviše pomogla muzika.

­­

– Napisala sam pjesmu o tome. Morala sam to nekako izbaciti iz sebe. To je bila moja terapija jer je to najtužnija stvar koja mi se dogodila – rekla je. Iako Beyonce nikada nije o ovome otvoreno govorila njezin je suprug Jay-Z o tome progovorio u pjesmi “Glory” koju je posvetio njihovoj kćerkici Blue Ivy.

­

­

Linker
24. travanj 2024 02:35