Sipa/Cropix
OMILJENI BROJ JOJ JE 4

Beyonce slavi 33. rođendan - pogledajte kako se mijenjala kroz godine

Jedna od najvećih glazbenih diva današnjice i prema Forbesu, najmoćnija žena u svijetu zabave, 4. rujna slavi 33. rođendan.

Punim imenom Beyonce Giselle Knowles Carter rođena je i odrasla u Teksasu. Od malih nogu nastupala je po raznim talent natjecanjima u pjevanju i plesu, a 1990-ih započinje svoju profesionalnu karijeru u grupi Destiny’s Child. Menadžer grupe bio je Beyoncein otac Matthew Knowles, a Destiny’s Child smatra se jednom od najuspješnijih ženskih grupa u povijesti.

Otkako se otisnula u solo vode, Beyonceina karijera krenula je još bolje i dosad je osvojila preko 450 prestižnih nagrada, uključujući čak 17 Grammyja. Svoj obiteljski život, brak s reperom Jay Z-jem s kojim ima kćerkicu Blue Ivy učestalo dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.

O njihovu razvodu priča se već neko vrjieme, no mnogi smatraju kako je to samo dobra promidžba i poslovni potez najmoćnijeg para showbizza.

Beyoncein najdraži broj je broj 4 i to upravo iz razloga jer je rođena 4. rujna, ali i jer je njena majka rođena 4. siječnja, a suprug 4, prosinca, dok se njihovo vjenčanje održalo 4. travnja.

U galeriji možete pogledati neke stare Beyonceine fotografije i vidjeti kako se mijenjala kroz godine!

Linker
19. travanj 2024 20:59