Instagram
PRODAJA ULAZNICA I ALBUMA PORASLA

Beyoncein otac tvrdi da je priča o razvodu samo dobar trik

Mathew Knowles (63) gostovao je u radijskoj emisiji The Roula and Ryan Show, gdje je dao naslutiti da su priče o problemima i sigurnom razvodu najutjecajnijeg glazbenog para samo dobar trik.

– To je Jedi trik. Znam jer sam se i sam njime služio. Svi pričaju o tome. Povećan je interes obožavatelja za turneju, a prodaja Solangeina albuma porasla je za 200 posto – izjavio je otac slavne pjevačice Beyonce.

Priče o razvodu Beyonce i Jay Z-a krenule su nakon što je Solange napala supruga svoje sestre u dizalu nakon Met Gale . Obitelj je nakon incidenta objavila kratku izjavu u kojoj naglašavaju da sve obitelji imaju probleme te da oni nisu iznimka, ali i da su izgladili sve nesuglasice, dok je Beyonce skandal i opjevala u remiksu pjesme Flawless: “Naravno da se s…. nekad dogode kad je u liftu milijarda dolara”.

Nakon svega toga počele su kružiti priče o velikim problemima u braku slavnih glazbenika, ali i napisi o sigurnom razvodu koji će uslijediti nakon završetka turneje On the Run.

Beyonce i Jay Z nikada nisu izravno komentirali navode, ali slavna pjevačica cijelo vrijeme objavljuje fotografije idlične obitelji na društvenim mrežama, a na nastupima za vrijeme američke turneje djelovali su zaljubljeno kao i prije.

Par se nedavno ponovno pojavio zajedno na pozornici i to na dodjeli MTV VMA nagrada, gdje je Jay Z, zajedno s malenom Blue Ivy, uručio Beyonce nagradu Michael Jackson Vanguard Award.

Poznati glazbenici su i odlični poduzetnici, dok mnogi Beyonce smatraju jednom od zvijezda koja najbolje iskorištava blagodati multimedijskog doba: pjevačica se izrazito spretno služi društvenim mrežama, te isprobava različite nove načine promocije, poput iznenadne objave svog posljednjeg vizualnog albuma Beyonce.

Vrijeme će pokazati radi li se o stvarnim privatnim problemima slavnog bračnog para ili je sve samo dobra promocija koja je koristila i Beyonceinoj mlađoj sestri.

Linker
16. travanj 2024 05:23